torsdag 15 januari 2009

Trädens diamanterDet har töat i flera dagar nu, och träden är fulla av "diamanter". De är så vackra där de glittrar i ljuset!Igår var jag hemma hela dagen. Vädret var trist, men jag var sysselsatt ändå. Vi tömde värmesystemet på vatten och plockade bort två element. Efter att ha satt gips och väv där de skulle sitta målades både de och väggen, och sedan kom de på plats igen så jag kunde få igång värmen och varmvattnet. Av bara farten rensade jag också avlopp, diskade, tvättade, gick långrunda med hunden, sorterade tvätt, bloggade och jag vet inte allt. En riktigt fullmatad dag alltså. Jag tycktes göra allt utom att plugga - men det var ju därför jag var hemma.
Vi hade ju ändå hemstudiedag inför tentan imorgon ...

Varför är jag så rastlös när jag borde sitta ner och plugga? Ikväll har det inte blivit så mycket pluggande heller. Visserligen känns det som om jag kan det jag ska kunna ganska bra, men ändå. Det är ju faktiskt den största växttentan hittills. Det är inte likt mig.....

5 kommentarer:

 1. Lycka till nu då...hoppas du kunde det du skulle..
  Det kanske är så att huvvet vet med sig när det inte är nån idé att försöka nöta in nåt mer...
  Det är väl gôtt att ha gjort undan en massa sånt där vardagsjobb inför helgen..

  SvaraRadera
 2. Lycka till på tentan!

  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Du fick en massa annat gjort än att läsa och kanske var det just det som du behövde, vila från böckerna. Du kommer att klara tentan - håller tummarna!
  Vackert med droppar, men hos mig är det -20 idag och snökristaller i mängder.
  Nu får jag sluta och bege mig till jobbet. Ha ett trevligt veckoslut! /Bea

  SvaraRadera
 4. Hoppas tentan gick bra. Jag känner igen den känslan av att veta att man borde plugga, men ändå inte komma till skott. Såg att även ni grävt upp hela trädgården för jordvärmens skull. Här läggs allt krut på baksidan eftrsom framsidan inte behövde grävas upp. Den skulle dock behöva en upprustning den också med tiden. Mig hittar du dels på trädgårdsblogg men även här på blogspot. ha en trevlig helg / gittan

  SvaraRadera
 5. Tesa, Birgitta, Bea och Gittan:

  Ni har så rätt allihop. Huvudet var nog "färdigfyllt" - tentan gick bra =).

  Ha en skön helg allihop!

  /Helen

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)