måndag 8 februari 2010

Lite funderingar en måndagskväll.. / Something to think about a Monday evening...

 

Jag sitter just nu och inventerar min trädgård, jag måste ju hitta växter att skriva om i min nystartade blogg. =) Knasig tid att göra det på förstås, med en halv meter snö som täcker allting... Men många av mina växter minns jag ju väl. Dessutom har jag ju alla dessa tusentals bilder jag tog i somras. Jag hittade till exempel den här skönheten som jag nästan hade glömt, hur jag nu kunde göra det - 'Moonlit Masquerade'. Visst är den vacker!
I am doing an inventory of my garden, I must of course find plants to write about in my newly established blog. =) Weird time to do it, with two feet of snow covering everything ... But many of my plants, I do remember very well anyway. In addition, I have all these thousands of pictures I took last summer. I found, for example, this beauty that I had almost forgotten - 'Moonlit Masquerade'. Georgeous, isn't it!

  

Just nu håller jag på för fullt med att söka jobb. Visserligen har jag ju min egen firma, men jag känner att jag behöver lite mer erfarenhet innan jag satsar för fullt på den - om jag ens ska göra det. Det är trots allt tryggare med en fast anställning... På onsdag ska jag göra min första intervju. Det är ett jobb jag verkligen vill ha och som kan bli en härlig utmaning. Och att veta att jag och några till blivit utvalda bland 204 sökande fast jag inte ens fått min examen än - det får min mage att snurra flera varv! =)
At themoment, I'm searching jobs for this spring and summer. Admittedly, I do have my own company, but I feel I need a little more experience before I give it 100% - if I ever even will. After all, a permanent job is more secure... On Wednesday I have been invited to my first interview. It is a job I really want and which can be a wonderful challenge. And knowing that I and a few more people have been chosen among 204 candidates, though I do not even have my degree yet - it makes my stomach into a merry-go-round! =)

15 kommentarer:

 1. Håller tummarna för drömjobbet!!
  Fördelen med din firma är ju att du inte behöver ha en massa kostnader för byggnader och uppvärmning. Det gör det hela mycket enklare. Men visst är det en rejäl trygghet att ha ett "vanligt" jobb! Gillar varje gång lönen trillar in på kontot :-)
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 2. jag håller tummarna för att du ska få jobbet! Det är väl perfekt att sitta och skriva nu..i nya bloggen. Det gör jag i min "Blomster-tips" blogg...letar bland alla bilder man tagit på alla trädgårdens blommor! Ha det bra nu och lycka till med jobbsökande! / Irene

  SvaraRadera
 3. jag håller alla tummar att du får jobbet...och vilken fin dagis också:)

  SvaraRadera
 4. Håller verkligen tummarna och hoppas på tur för din skull! Det är ju hedrande i sig att bli utvald av så många sökande, hoppas verkligen att det går bra hela vägen och att jobbet blir ditt!

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att jobbet blir ditt! Jag hade också behövt ett jobb... Men de växer ju inte på trä'n tyvärr. Ha det gott / kram gittan

  SvaraRadera
 6. Ann-Charlotte Auer9 februari 2010 09:18

  Jag håller tummarna!!
  Lycka till - Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 7. O Helene Vi håller både tummar o tår.
  Klart DU ska ha jobbet. vi önskar dej det verkligen.
  Kramar i massor Ninne

  SvaraRadera
 8. Vad kan det vara för ett drömjobb!! Jag blev jättenyfiken. Hoppas du lyckas.
  Och jättehärlig Daglilja, för det var det väl. /Knatten

  SvaraRadera
 9. Jag håller också tummarna att du får jobbet. Det måste ju kännas oerhört smickrande att bli utvald bland så många sökande:) Dagliljan var en av mina allra första som jag köpte hos Bohus Perenner och jag älskar den. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 10. Hej Helen!
  Härlig daglilja du visar!
  Och lycka till på intervjun!
  Ha en skön kväll!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 11. Hej H,
  jag vet inte om jag redan önskat dig välkommen till min lista, det har varit så stökigt hos mig ett tag...
  Välkommen, så kul:-) Vi ses igen!

  Hillevissan

  SvaraRadera
 12. Good luck on the job interview! I have Moonlight Masquerade too and love it.

  SvaraRadera
 13. Håller både tummar o tår för dig på onsdag?... imorgon? Eller om en vecka?
  Det ger sig.....
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 14. Vad spännande.. var dig själv och bry dig inte om vad magen gör. Känner igen den känslan.
  Håller tummarna.
  Annika

  SvaraRadera
 15. Önskar dig all lycka och hoppas att du får jobbet. Verkligen! Och blomman är bara helt underbar.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)