torsdag 27 maj 2010

Trångt om saligheten

Det är visserligen trångt på sina ställen i min trädgård, men det är faktiskt inte jag som planterar växterna ovanpå varandra.


Titta på det söta silverhjärtat, som kikar fram mellan bladen på tulpanen.
(Den röda, allestädes närvarande...)

Här tror jag mig ha identifierat en kaukasisk förgätmigej (Brunnera) och en stormhatt tillsammans med en överblommad krokus. Jag misstänker att brunneran och stormhatten kom i samma kruka vid en växtträff förra sommaren. I bakgrunden fänrikshjärta.

 
 Och här är det en pion och en bergklint som trängs på samma plats. En röd tulpan försöker också hänga med (föga förvånande...)

Det blir nog mycket omflyttningsarbete i sommar! =)

5 kommentarer:

 1. Haha, ja så där är det i mina rabatter också. Det kommer fröplantor av växter lite överallt, kanske inte så snyggt alla gånger. Mitt i en näva kommer det en akleja.Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så här "i början" ser det ju ganska fint ut, men det kan nog bli trångt om saligheten lite längre fram? o så vet man ju inte vilken som vinner, om det det blir utslagstävling?
  Vackert ser det ut nu iaf.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 3. Men en ganska söt känsla ändå, som att de kramas! =)

  SvaraRadera
 4. Här kommer en arisaema ibland hundtandsliljorna och den syns knappast. Har man litet så har man och då får växterna anpassa sig ;-))
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Tihi. Känner igen det!;-)
  När är er examen???? (Den har väl inte varit, va???)
  Du - har du besökt Rosenknoppsbloggen på sistone? Jag har ett litet förslag där...;-)
  När

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)