måndag 2 februari 2009

Utmaning - challenge


Jag har fått en utmaning av Njut i din trädgård. Jag har ju redan visat den fjärde bilden i fjärde mappen - nu är det dags för den sjätte bilden i sjätte mappen. Lite lustigt är det att den råkar ha direkt samband med mitt förra inlägg - bilden föreställer just takbytet och bygget av takkupa som gjordes i somras.

Bilden är skev och ocentrerad och inte alls planerad att visas offentligt - men det är ju det som är lite kul med just den här utmaningen.

Sedan är det meningen att jag ska skicka den vidare - men jag har sett att väldigt många redan har den på sina bloggar så jag avstår. Alla som vill och inte redan har gjort den får hänga på istället.


I have been challenged by Njut i din trädgård. I have already shown the fourth picture in the fourth folder - now it's time for the sixth picture in the sixth folder. A little funny though, it happens to be directly related to my previous post - this photo shows the change of roof and the construction of the new window that we did this late summer. The photo is distorted and uncentrered and wasn't planned to be shown in public at all - but that's what is a little fun with this challenge. Now I'm supposed to send it on - but I have seen that so many already have this challenge on their blogs, so instead I invite everybody who wants and hasn't been challenged already to go and check your photo folders.

2 kommentarer:

 1. men oj - det där ser jag som ett TECKEN! Jag har velat bygga takkupa i två år. Nä kan du så kan väl jag:)
  fast jag undrar om min man tycker att din blogg är ett tecken gott nog... No offense.

  kram kram
  Ps. hur gick det, projektet alltså? Har du tid o möjlighet är jag väldigt intresserad. Får man se en efterbild också. För jag hoppas för din skull att det har hänt mer! :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken rolig idé att ta samma bild en gång i månaden! Jättekul. Sovrummet kommer naturligtvis att presentera färdigt!
  Hulda

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)