torsdag 9 april 2009

Thursday Challenge - SillyLady CutterBilderna är tagna på trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar, under temat "Pimp my Stiga". Dumt eller hur? Hur ska man kunna hinna fixa håret och naglarna och klippa gräset samtidigt?

From the Garden Exhibition "Northern Garden" - theme "Pimp my Stiga"
Silly huh? How could you ever fix your nails and your hair and mow the lawn at the same time?

More silly things on Thursday Challenge

11 kommentarer:

 1. Fniss.... allt i rosa :) Nja, mina naglar ser inte för roliga ut nu när det är fixartid i trädgården, inte händerna överlag... jag missade med hammaren häromdagen så handen skiftar i blått :) Glad påsk 8`)

  SvaraRadera
 2. Den är absolut DÖ-LÄCKER!!!
  Den skulle jag vilja byta ut mot vår fula gula Stiga. Urtrist att den bara finns i gult, som jag inte gillar. Dessutom är det ett genialiskt drag av Stiga - hur många har inte visat deras bilder på sina webb- och bloggsidor. Smart marknadsföring av deras profil! Visst kan jag hålla med dig om att man inte har någon användning av beauty-tillbehören - men kul är det i alla fall...*smile*

  SvaraRadera
 3. FNISS!!!!
  En Barbie stiga!
  Linda

  SvaraRadera
 4. Lite påskigt var det iallafall! Förhoppningsvis blir det ingen gräsklippning i påsk men naglarna kan du ju fixa iallafall, även om det är otrendigt att göra en sak i taget ;-)
  GLAD PÅSK! /Ruben

  SvaraRadera
 5. Hi,hi... ja, vad skall man säga (skriva) - lite för gulligt för min del som står med båda fötterna på jorden och trädgårdshandskar på händerna ;)
  Glad Påsk! /Bea

  SvaraRadera
 6. Jag tycker bara den är hemsk. Vad ska man med hårfön till på gräsklipparen? Och hållare för nagellack? Idioti enligt mig. Men det innebär inte att man får gilla en rosa gräsklippare.
  Eva

  SvaraRadera
 7. Ja urlöjligt! :) Fast det ser onekligen kul ut.

  Glad Påsk!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. If that doesn't make females intrest in mowning lawn, then nothung does. Looks kinda silly thou. Very nice catch for the theme. Happy TC!

  SvaraRadera
 9. Good job with the silly challenge!

  SvaraRadera
 10. Ja nog behöver man kunna fixa till naglarna efter en dag i trädgården men jag vet inte tror inte ens att jag skulle vilja ha den maskinen //Britt önskar glad påsk

  SvaraRadera
 11. Den var rosa och fluffig!! Gillar verkligen rattmuffen med sminkhållaren!!


  Jag gillar att du säger att du gilla att vi lämnar kommentarer och att du blir glad av det, det är ärligt tycker jag!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)