lördag 26 februari 2011

Vinnare - och förlorare

 

Tack alla som ville vara med på utlottningen av fotokalendrarna. Jag vet att jag är lite sent ute, två månader av året har ju redan gått, men ni kan ju i alla fall klippa ut bilderna och spara sen om ni vill. Egentligen skulle jag vilja ge alla som kommenterade varsin allihop, men så många har jag tyvärr inte. =) Så de glada vinnarna är:
Grattis! Hör av er med era adresser så kommer kalendern i lådan sen!

Kul också att så många redan anmält intresse för bloggträffen. Den kommer garanterat att bli av! Sen får vi se när det börjar närma sig hur många vi egentligen blir.  Roligt ska det bli i alla fall!De senaste veckorna har jag haft en inneboende här. Mammas labradorhanne Desco drog omkull henne så hon bröt höften, så han har fått bo här medan hon låg på sjukhus. Zaga har väl varit måttligt förtjust, särskilt som han tuggat i sig hennes älsklingsleksak. Fast sedan låtsades han som om han inte hade en aning om vad som hade hänt =).

Jag börjar faktiskt bli lite trött på vintern, framför allt kylan. Men ibland kan den ge ganska fantastiskt resultat. Titta på de underbara iskristallerna!

Ni kanske undrar hur det gick med A-kassan? Jag har äntligen fått besked nu, och det är faktiskt skönt att få veta, att slippa gå och undra. Men tyvärr blev jag nekad ersättning, med motiveringen att jag jobbat för få timmar i min egen firma. Ändå fick jag från början reda på att det skulle gå bra, så nu sitter jag och knåpar ihop ett överklagande. Den processen lär ta tid, så det kan dröja många månader innan jag ser de pengarna om de någonsin kommer. Mentalt har jag faktiskt avskrivit dem. De här tre månaderna jag gått hemma har jag levt på mina besparingar, så jag har ju klarat mig. Men det var ju inte det jag skulle använda dem till. Tanken var ju istället att ha en buffert om något händer med huset, och kanske en resa till värmen. Istället har de gått till mat och räkningar. Och hur ska det bli nästa år, nu när de är slut? Men det är som det är, och nu blir det snart vår, och då får jag annat att tänka på...Ha en skön helg allihop. Kram!9 kommentarer:

 1. Grattis till de lyckliga vinnarna.

  Härliga isbilder.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnarna:) Stackars lilla Zaga kan tänka mig att hon var/är förtretad på en sådan marodör men säkert är hon nog lite kär också:) Jag menar det är ju en riktig snygging:) Hoppas allt löser sig med försäkringskassa, överklagande och sparpengar men försäkringskassan är ju en visa numera. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Oh vad glad jag blir för den fina vinsten!
  Bilder att njuta av,,och bilder att måla av,,jag sparar ju alltid vackra bilder för det ändamålet.

  Trist med din akassa, men överklaga för det kan löna sig jag hjälpte en vännina och skriva och hon fick rätt tillsist,,men det är en djungel detta.

  Go hundgäst,,känner igen det där oskyldiga,,har jag gjort ngt ,,det är alltid Boysen hos oss som är en mästare på att spela oskyldig.

  Ha en go söndag Kram Monica

  SvaraRadera
 4. Å, så roligt att jag vann! Det blir en kalender att njuta av!
  Så tråkigt för dig med a-kassan. Du gör rätt i att överklaga, ge dig inte!
  Så Zaga har haft lite konkurrens om din gunst. Hoppas att din mamma blir bra i sin höft!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 5. Jätte Grattis till vinnarna.

  Tråkigt att behöva lägga energi på a-kassan det är ju inte roligt. Varför skall allt vara så krångligt det som skall underlätta.

  Ha en fin dag
  Gunilla

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till de lyckliga vinnarna! Tack för fin tävling, också:)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Grattis till vinnarna. Underbara bilder. Tråkigt med strulet med a-kassan. Mitt råd, ge inte upp, va envis. Vi hade ett ärende (inte a-kassa) men med myndigheter. Gav inte upp, ärendet var ända uppe i regeringsrätten, och där fick vi rätt. Men tyvärr det tar TID.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinnarna... och vilka fantastiska iskristaller du hittat.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilka sagolika iskristaller! Jag hoppas att dina ekonomiska problem löser sig (alltså: jag är så arg när det gäller de urholkade trygghetsystemen att jag ids inte skriva mer om det).
  Hoppas att du får njuta av den kommande våren utan alltför !/Anja

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)