tisdag 31 maj 2011

Månadens bild maj - och glädje!

Månadsbilden maj. Väldigt stor skillnad sen i april, nu är trädgården riktigt frodig. Nästan så allt ogräset knappt syns. ;) Idag när bilden togs kl 19.30 var det 17 grader och lite blåsigt, men tidigare på dagen var det över 25 och vindstilla. Nu har nog sommaren kommit!


En motljusbild av min vackra brokbladiga veronica. Visst är den söt! 

Men absolut gladast är jag nog just nu för min vita japanska buskpion. Tyvärr är den namnlös, heter just bara vit japansk pion. Men vacker är den! Och den har överlevt vintern!

Kvällsbild

Och morgonbild. Sååå underbar! Och doftar faktiskt lite också...

5 kommentarer:

 1. Vad fint det ser ut hos dej. Pionen är ju så underbar. Min står bara i knopp men doftpionerna blommar för fullt. Denna underbara tid.
  På söndag har vi växtdag här i Vinslöv. har du tid så kanske vi träffas där??
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 2. Japansk Pion är sååå fin, särskilt när den är så mörkbladig. Gillar din damm:) /Helén

  SvaraRadera
 3. ÅÅ vilken underbar pion!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. En helt underbar pion:) Det ser verkligen frodigt och fint ut hos dig, och eftersom jag faktiskt varit där så VET jag ju hur fint du har det;)) Nu är det härliga tider. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastiskt fin pion, och veronikan var inte dum den heller!! Måste nog shoppa lite växter, jag tyckr jag saknar en hel del.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad när du lämnar en kommentar. Den kanske lär mig något nytt som jag inte visste, eller så får den mig bara att le. Oavsett vilket uppskattas det! =)